Vrei sa afli mai multe informatii ?

Completeaza in formularul alaturat datele tale de contact si cateva cuvinte despre cum am putea sa iti fim de ajutor. Vom reveni cat se poate de repede cu raspunsul nostru.

Contacteaza-ne

Site-uri de E-commerce

Avem o mare experienta in dezvoltarea de solutii de comert electronic, atat din pozitia de dezvoltator software cat si din cea de administrator.

In acest moment, platformele dezvoltate gestioneaza peste 200 de comenzi distincte in fiecare zi, cu o medie anuala tranzactionata de aproximativ 8 mil. Eur.

In platformele dezvoltate am integrat solutii de plata prin card ( Raiffeisen, Gecad, MobilPay, Credit Europe ), plata cu carduri de rate ( Credit Europe, Raiffeisen si Garanti ), plata prin SMS ( Mobilpay ), plata prin direct debit ( Alpha Bank), autentificare securizata ( Vasco- Digipass), comunicatie automata pentru AWB de transport ( Fan Courier, Urgent Curier), comunicatii cu sistemele de contabilitate, urmarire livrari automata prin comunicare bidirectionala cu firma de transport si multe alte facilitati solicitate de clientii nostri

Copyright 2012 © Business Media Soft